på Finnøy

Til bedrifter


Trim og Trivsel tilbyr tilrettelagt trening for bedrifter!


Nå har vi den glede av å kunne tilby trening for alle typer bedrifter/organisasjoner på Raftklinikken eller i hallen på Finnøy, på dag- eller kveldstid. Vi skreddersyr timer etter behov og tilbyr både trening i små grupper og trening sammen med andre i større grupper.


Det er kjent at det er mange ”gevinster ” å hente ved å være fysisk aktiv. Trening minsker risiko for blant annet hjerte- og karsykdommer, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, diabetes osv. Trening har også en positiv innvirkning og kan forebygge diverse muskel og leddplagersom nakke/ryggplager, psykiske problemer, stress og ikke minst er det viktig for å bekjempe

overvekt.


Disse livsstil-plagene er et økende problem i samfunnet og vi vet at de kan reduseres ved riktig trening. Mange sykemeldes som følge av de samme plagene som nevnt her og dette er også blitt en problematikk som flere må ta tak i etter hvert.


Det er vist gjennom flere undersøkelser at trening på sikt kan være med på å redusere blant annet sykefraværet på en arbeidsplass.


Trim og Trivsel kan tilby variert trening for alle aldersgrupper, damer og herrer med ulike behov og treningsønsker.


Vi gjør oppmerksom på at vi inngår spesielle avtaler med bedrifter der det er mulig å få ”egne” timer utenom timeplanen, spesielt på dagtid. Dette vil for den enkelte være et fint supplement til annen trening. Mange er avhengig av hjelp og veiledning for å komme i gang med treningen og da kan vi tilby dette i form av timer med personlig trener, gruppetimer med styrketrening, pilates trening eller aerobic.


Instruktør kan også komme til arbeidsplassen for enkel ”pausetrening” for de ansatte.


Hvis det er interessant å vite mer om dette og eventuelt starte et samarbeid, så ta kontakt på mail eller telefon mobil 40 40 0534 / mail

Se beskrivelse av de ulike gruppetreningene

Her finner du Trim&Trivsel kart & kontaktinformasjon

Helsenytt fra klikk.no

Velkommen til