Velkommen til

på Finnøy

Hvilken trening passer best for deg?

Her er litt beskrivelse av timene på Trim & trivselHvilken treningsform ønsker du og hvilken treningsform vil du få best utbytte av?Trim og trivsel tilbyr mange ulike treningsformer og opplegg som passer den enkelte person eller gruppes behov.


Gruppetrening er både sosialt og engasjerende. Ta med deg en gjeng eller en venn og tren sammen! Selv om alle trener det samme er det du som bestemmer hvor hardt du vil ta deg ut. Se oversikt på timeplanen.


Personlig trener setter opp et skreddersydd opplegg og oppfølging for å nå dine personlige mål. Ønsker du å jobbe mer med dine egne utfordringer og har du et behov for å finne mer ut av hva som er en god treningsform for deg?

Se mer om personlig trener


Sirkeltrening Dette er intervalltrening med vekt på styrke og kondisjon. Styrketrening med  apparater og vekter/småutstyr, kondisjon på mølle/sykkel/step etc. Timen passer for alle; både nybegynnere og trente.


Step/styrke Enkel Kondisjonstrening på step og styrke på gulv m egen kroppsvekt og småutstyr. Passer for alle.


Mor & Barn – for de som har fått barn og som ønsker opptrening etter fødsel der det fokuseres på trening av mage/rygg, lår, rumpe og bekkenbunn. Treningen tilpasses den enkeltes form og man kan

Begynne ca 6-8 uker etter fødsel. Det spesielle med timen er at babyen kan være med på timen (ligge på matte) eller sove i vogn etter det som er behov.  


Stram opp er en time der vi fokuserer på å stramme opp alle muskler, også spesielt etter behov. Det er en effektiv styrketime der man jobber to og to eller individuelt. Passer for alle.


Senior 60+ Timen for de over 60 år som ønsker å holde seg i form med enkle og gode kondisjons- og styrkeøvelser for hele kroppen, tilpasset den enkeltes form og behov. Det brukes litt småutstyr, vekter, sykkel osv


Yin Yang Yoga/Pilates dette er timen for deg som liker både å trene og bli varm med kraftfull Yoga og Pilates som styrker og gjør kroppen smidig samt å slappe av til herlige yogaøvelser til slutt.


En profesjonell og sunn bedrift tar godt vare på sine ansatte! Trening gir energi og tar vare på kroppen. Trim&Trivsel anbefaler å investere i de ansattes helse! Se nærmere på hva vi kan tilby for bedrifter.

Her finner du Trim&Trivsel kart & kontaktinformasjon

Helsenytt fra klikk.no